fbpx

Doi bărbați care le smulgeau lănțișoare de la gât femeilor au fost arestați

Polițiștii clujeni au prins doi bărbați care le smulgeau lănțișoare de la gât femeilor în cartierele Mărăști și Mănăștur.

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale – au documentat activitatea infracțională a celo bărbați din Zalău, care ar fi comis mai multe tâlhării pe raza municipiului Cluj-Napoca.

”În fapt, în perioada aprilie – iunie 2016, cei în cauză ar fi comis, pe raza cartierelor Mărăşti şi Mănăştur, din Cluj-Napoca, infracțiuni de tâlhărie prin smulgerea lănțișorului.

În principiu, victimele acestora sunt femei, cu vârste de peste 50 de ani, surprinse pe străzi sau alei mai puțin circulate.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi, în vârstă de 32, respectiv 30 de ani, din Zalău, au fost depistați și arestați preventiv, la intervale diferite de timp.

În urma probatoriilor administrate, în sarcina acestora au fost reținute șapte infracțiuni de tâlhărie prin smulgerea lănțișorului de la gât.

Faptele de care sunt acuzați:

 

  •  23 aprilie , în jurul orei 12:00, cei doi ar fi deposedat o femeie de lănțișorul pe care-l purta, în timp ce aceasta se afla pe aleea Bârsei, din Cluj-Napoca, context în care i-ar fi provocat acesteia leziuni în zona gâtului.
  • 16 mai, în jurul orei 15:30, o femeie a sesizat că a fost deposedată de către persoane necunoscute de lănțișorul pe care-l purta, în timp ce intra în incinta unui imobil de pe strada Ciocârliei, din Cluj-Napoca.
  • 22 mai, în jurul orei 12:30, o femeie a sesizat că, în timp ce se deplasa pe aleea Bârsei, din Cluj-Napoca, a fost atacată din spate de un bărbat necunoscut care i-a smuls de la gât un lănţişor din aur, cauzându-i un prejudiciu de circa 5.000 de lei.
  • 23 mai, în jurul orei 22:15, unei femei i-ar fi fost smuls lănțișorul de la gât în timp ce se deplasa pe strada Mehedinți. Ulterior, aceasta ar fi fost împinsă, căzând la pământ.
  • 6 iunie , în jurul orei 15:45, unui bărbat i-ar fi fost sustras, prin smulgere, lănțișorul, anterior fiind amenințat cu acte de violență. Bărbatul se afla la intrarea într-un imobil de pe strada Grădinarilor, din Cluj-Napoca.
  • 9 iunie, în jurul orei 12:00, două femei, care se deplasau pe o alee din zona străzii Fabricii, au fost deposedate de lănțișoarele pe care le purtau. Cele în cauză ar fi fost abordate de unul dintre cei doi, sub pretextul localizării unui supermarket.
  • 15 iunie., în jurul orei 14:00, o femeie care se afla pe o alee din zona străzii Peana, din Cluj-Napoca, ar fi fost acostată de doi cei doi, fiindu-i smuls de la gât lănţişorul.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina