Roba de judecător (sursa foto Judecătoria Ploiești)

Doar 8 din 75 de candidați pentru magistratură au fost respinși la interviu. Patru note de 10

Dacă la celelalte probe a fost ”masacru” și au ajuns doar 75 de candidați la proba interviului de la concursul de admitere în magistratură, la interviu doar 8 au fost respinși.

Notele au fost destul de mari, fiind chiar patru de 10.

Candidații notați cu 10 sunt Corina Ionela Popa – juristă în Primăria Roman, Andrei Bogdan Preda – polițist judiciar, Ramona Maria Stan – avocată în Baroul Cluj și Bianca Ștefana Talianu – avocată Baroul Timiș.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ordinea în care vor intra în magistratură este dată de rezultatele de la prima etapă a concursului. Din cei 90 care au fost admiși după această etapă, patru nu au trecut de testarea psihologică, iar restul nu s-au mai prezentat la interviu căci au intrat în magistratură prin concursul anterior, care s-a intercalat cu cel actual.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Amintim că au fost scoase la concurs 100 de posturi de judecător și 40 de procuror.

Comments

comentarii

Fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Brănescu critică declarațiile controversate ale Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, și spune că „a predica îmbrobodirea femeilor în secolul XXI traduce o viziune ruptă de realitate”... Citește mai mult
Ștefana Trifan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej este una dintre elevele care a obținut media 10 după rezolvarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat 2024.... Citește mai mult

Lasă un răspuns