fbpx

De ce investițiile în criptomonede au crescut în ultima vreme în Europa? (A)

Una dintre tendințele ascendente care a putut fi observată în ultimii ani în Europa este reprezentată de investițiile în criptomonede. Acestea joacă un rol tot mai important în viața europenilor, datorită accesibilității, rolului pe care rețelele sociale îl au asupra comportamentului oamenilor, dar și speranța de îmbogățire pe care acest tip de investiții o promit. Astfel, în continuare veți putea afla mai multe detalii despre cum au impactat acești factori tendința de investiții în criptomonede în Europa.

Accesibilitate

Pentru ca lumea să aibă o creștere a venitului într-un timp relativ scurt, un pariu la  NetBet pariuri nu mai este singura opțiune. Lumea și-a îndreptat atenția către opțiuni relativ mai sigure, precum investițiile în criptomonede. Creșterea acestui tip de investiții este datorată într-o mare parte și de accesibilitate. Azi, nu numai brokerii de pe Wall Street pot investi, ci și oamenii de rând. Acest lucru i-a convins pe mulți oameni să încerce măcar o dată o astfel de investiție.

Rolul tot mai important al Social Media

În ziua de azi tot mai multe vedete investesc în criptomonede, iar comunitatea investitorilor în criptomonede de pe Twitter, Tiktok si Reddit, au dus la creșterea popularității acestora în ultimii ani. Astfel, investițiile în criptomonede sunt văzute și ca o modalitate de a deveni parte dintr-o comunitate. De asemenea, există mult mai multe materiale pe platformele de socializare referitoare la investiții inteligente, utilizarea diverselor platforme, diferențele dintre criptomonede și multe alte detalii. Accesul la informație alături de statutul social special oferit investitorilor în criptomonede a condus la o creștere în astfel de investiții.

Oferă speranță

Entuziasmul de a investi în criptomonede, dezvoltat mai ales în rândul tinerilor, dovedește și a dovedit că aceștia se simt oarecum excluși din posibilitatea de a avea bunuri care le-ar putea oferi oportunitatea de a genera orice formă de venit. Dacă ne uităm la febra generată în jurul criptomonedelor, aceasta ne poate oferi multe informații. De exemplu, faptul că nu există mecanisme viabile, care să nu fie speculative, prin care oamenii care nu sunt deja bogați să poată deveni bogați în timp. Astfel, investițiile în criptomonede, văzute ca o speranță de a obține un venit, sau o sursă de venit adițional, au devenit tot mai populare în ultima perioadă în Europa.

De ce investesc tot mai mulți oameni în criptomonede?

Motivele financiare reprezintă poate doar unul dintre aspectele care îi fac pe mulți să aleagă această cale de a obține un venit adițional. Desigur, dacă ar fi să facem un sondaj de opinii, am observa că printre cele mai des întâlnite răspunsuri la întrebarea De ce ai ales să investești în criptomonede? s-ar regăsi și cele de mai sus. Accesibilitatea, posibilitatea de a deschide un cont din confortul sufrageriei, sau opțiunea de a cumpăra criptomonede din autobuz în drum spre muncă este unul dintre factorii cheie. Pentru alții, social media, vedetele și grupurile speciale dedicate investitorilor au dus la această decizie, iar speranța de a se îmbogăți a fost pentru ceilalți factorul cheie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina