fbpx

Cămătar din Turda, arestat preventiv pentru șantaj

Un cămătar din Turda, care i-a impus unei persoane împrumutate dobândă de 100% pe lună, a fost arestat preventiv pentru șantaj.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Turda au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 31 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

”Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul acestuia și au ridicat înscrisuri  în vederea consolidării probatoriului administrat.

Conform investigațiilor efectuate, în luna august a.c., bărbatul ar fi împrumutat 200 de lei persoanei vătămate, impunând o dobândă de 100% pe lună. Ca urmare a întârzierii plății la data scadentă, ar fi primit de la persoana vătămată 1.400 de lei. Ulterior, bărbatul ar fi continuat să-i solicite bani persoanei vătămate, amenințând-o cu acte de violență.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, pentru comiterea infracțiunii de șantaj.

Ieri, magistrații au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina