clujust.ro

Cal plasat în adăpost de polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor din Cluj

Polițiștii au plasat în adăpost calul găsit pe stradă și l-au amendat pe proprietar.

”La data de 4 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost a unei cabaline găsite în zona străzii Pometului, din municipiul Cluj-Napoca, pentru o perioadă de 45 de zile.

Verificările au fost demarate în urma unei sesizări, cu privire la faptul că animalul ar fi fost lăsat fără supraveghere pe un drum public, având două dintre membre legate între ele, fiindu-i astfel îngreunată deplasarea.

În cadrul activităților, polițiștii au găsit animalul în zona menționată, fiind identificat totodată și proprietarul cabalinei, iar în urma constatării aspectelor sesizate, conform prevederilor Legii 61/1991R, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 200 de lei.

De asemenea, a fost fost emis un ordin de plasare în adăpost a exemplarului cabalin pentru 45 de zile, fiind lăsat în custodia unei entități responsabile cu prestarea serviciului de adăpostire a animalelor.”, a transmis IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!