fbpx

Bogdan Buta: Vom face tot ce putem incât să avem Untold 2021

În timp ce Electric Castle a fost amânat pentru 2022, organizatorii UNTOLD se arată încrezători că va avea loc ediția din acest an și dau asigurări că sunt pregătiți să asigure toate condițiile necesare.

”Exista suficiente evenimente test organizate in lume care au demonstrat ca se poate organiza un eveniment in siguranta chiar si in pandemie. In fapt, normele propuse de noi, ar face evenimentele cele mai sigure locuri publice in care se poate afla o persoana la momentul respectiv. Nu trebuie foarte multa stiinta ca oricine sa poata intelege ca exact aceeasi oameni, chiar si 100.000, daca nu sunt la eveniment unde sunt testati, deci in siguranta, sunt liberi sa calatoreasca, sa mearga la petreceri private, la mall, in mijloace de transport in comun, fabrici, magazine, etc cu norme minimale, deci au sanse mult mai mari de transmitere a virusului decat la un eveniment care respecta cele mai inalte standarde pentru siguranta participantilor. Toate evenimentele test organizate pana acum au demonstrat asta.

Suntem increzatori ca putem asigura conditiile necesare ca festivalul sa se poata organiza in conditii maxime de siguranta, cum am reusit dealtfel si in anii trecuti printr-o colaborare excelenta cu autoritatile.”

„Cu toții am trăit din aceste amintiri în ultimii aproape doi ani. A trecut mult timp, o așteptare grea iar acum vine timpul să trăim din nou toată magia UNTOLD și experiențele sale unice, cu toate simțurile. Tuturor ne lipsește atât de mult și cu toții merităm să se întâmple anul acesta, așa cum îl știm”, au scris aceștia.

„Facem toate eforturile noastre pentru a deschide porțile în acest an și pentru a vă oferi o ediție fără compromisuri 2021 UNTOLD.

În timp ce scriem acest lucru, un efort colectiv supraomenesc va continua să organizeze festivalul așa cum vi-l amintiți, așa cum meritați și îl iubiți, alături de muzicieni de talie mondială, într-o fantezie incredibilă din viața reală, în casa UNTOLD, din Cluj-Napoca.

Credem că putem face magie împreună și există speranță din partea autorităților că după 1 august pot avea loc evenimente la scară largă. Noi și peste 1000 de furnizori și 15000 de colaboratori ai UNTOLD ne dorim să fim din nou împreună cu fiecare dintre voi. Vă vom ține la curent de îndată ce vom avea o direcție clară din partea autorităților.

Sunteți cu toții în inimile noastre! Vă mulțumim pentru sprijin și grijă! Sunteți cea mai bună mulțime din lume și abia așteptăm să trăim din nou magia împreuna. Să știți că lucrăm mai mult decât am lucrat vreodată, pentru ca fantezia vieții reale pe care o cunoașteți și o iubiți să se întâmple anul acesta.

Degetele încrucișate, Eroi UNTOLD! Magia ne ține împreună!”

Premierul ne dă speranțe

”În acest moment vorbim de condiții până la 1 august. După 1 august putem discuta de alte evenimente. Putem sa vorbim despre evenimente mari, si Untold si Neversea, dupa 1 august”, a declarat Florin Cîțu.

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!