fbpx

Andrew Tate, scos din sărite de o jurnalistă BBC: ”Te-am primit în casa mea. Nu vii aici pe poziție de autoritate, nu ești poliția!”

Milionarul influencer Andrew Tate a acordat un interviu pentru BBC din casa lui în care se află în arest la domiciliu. Deranjat vizibil de întrebările despre ancheta penală cu privitoare la traficul de persoane, Tate i-a replicat jurnalistei Lucy Williamson, care l-a ascultat cu o răbdare de fier: ”Nu vii aici pe poziție de autoritate, nu ești poliția!”. Tate a evitat să răspundă la unele întrebări, astfel că jurnalista a fost nevoită să le repete și de 4-5 ori.  După ce a repetat ultima întrebare, jurnalista s-a uitat la echipă și a spus ”Cred că am terminat!”. Oamenii lui Tate au filmat și ei interviul și l-au postat ulterior pe rumble.com

Tate a luat foc când a fost întrebat despre mărturia unei tinere pe nume Sophie: „Îți fac favoarea ca media, oferindu-ți relevanță, vorbind cu tine. Și vă spun acum, această Sophie, pe care a inventat-o BBC, care nu are chip. Nimeni nu ştie cine este. Eu ştiu.”

Potrivit BBC, Sophie este martor în dosarul DIICOT din România, în care sunt anchetați frații Tate și ajutoarele lor Luana Radu și Georgiana Naghel.

Când jurnalista a insistat cu întrebări despre acuzațiile care i se aduc în dosarul penal, Tate s-a arătat deranjat: ”Trebuie să schimbăm dinamica acestui interviu. Să fie clar: Te-am primit în casa mea să faci interviul. Nu vii aici pe poziție de autoritate, nu ești poliția! Nu te cunosc! Nu vii aici pe poziție de autoritate asupra mea. Suntem egali, suntem oameni și stăm aici pe poziții de egalitate. Tu îmi pui întrebări, și eu îți pot pune întrebări înapoi. (..) Nu-ți datorez nimic!. Aceasta este o conversație”, a spus Tate începând cu minutul 14.36 pe filmarea făcută de echipa lui. (Video jos)

Când a fost întrebat despre organizațiile care l-au acuzat pentru creșterea numărului de fete atacate și hărțuite de profesoare, el a spus: „Nu am încurajat niciodată, niciodată, un elev să atace un profesor, bărbat sau femeie, niciodată.

“Predic munca grea, disciplina. Sunt un atlet, sunt anti-droguri, vorbesc de religie, nu încurajez alcoolul, nu instig la crima cu cuțit. Sunt împotriva fiecărei probleme din societatea modernă.”

Tate a sugerat că unele dintre comentariile sale au fost scoase din context sau au fost „glume” – inclusiv o discuție video în care a spus că părțile intime ale unei femei aparțineau partenerului ei de sex masculin.

“Nu știu dacă înțelegi ce este sarcasmul. Nu știu dacă înțelegi ce este contextul. Nu știu dacă înțelegi ce este conținut satiric”, i-a spus jurnalistei Lucy Williamson.

Aceasta a scris despre întâlnirea cu Tate următoarele: ”În timpul conversației noastre, care a durat aproape patruzeci de minute, domnul Tate a arătat de mai multe ori ceea ce el a numit „bucățele de hârtie” pe care le adusesem cu mine, spunându-mi că „spun prostii” și că ar trebui să „fac niște cercetări”.

Într-un semn al neîncrederii sale față de mass-media tradițională, vizita și interviul nostru au fost filmate de echipa sa pentru uz propriu – iar după ce am plecat, el a susținut că BBC a promis doar să pună „întrebări igienizate”.

Deși BBC a furnizat subiecte de discuție înainte de interviu ca o chestiune de curtoazie, conform ghidurilor noastre editoriale, nu am fost de acord cu întrebările pe care le vom pune în avans și am fost clar că interviul nostru va fi o discuție amplă și dinamică cu întrebări provocatoare.

Înainte să părăsim clădirea, domnul Tate a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care promite că va publica propria versiune a interviului, ceea ce a făcut-o la scurt timp după.”

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!