fbpx

Amendă usturătoare pentru un clujean care nu și-a mai primit câinele în curte

Un bărbat din Gherla s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei după ce și-a abandonat câinele în fața casei. Imaginile cu câinele sărind pe poartă și scheunând au devenit virale pe rețelele sociale.

„La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații apărute în mediul online și s-au deplasat la fața locului.

Din verificările efectuate la acea locație a rezultat că exemplarul canin a fost adoptat de o altă persoană, aflându-se în afara pericolului.

Polițiștii au continuat activitățile în acest caz, fiind identificat proprietarul animalului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Gherla.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amenda in valoare de 15.000 lei, pentru lipsa sterilizare, lipsa microcipare și abandon”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Mecanismul de redresare și reziliență european nu va fi prelungit după anul 2026. România a încasat până în prezent puțin peste 30% din fondurile europene și riscă să piardă miliarde de euro.... Citește mai mult
Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult

Lasă un răspuns