Acasă » ȘTIRI » Adela Golea a atacat cu apel sentința Judecătoriei

Adela Golea a atacat cu apel sentința Judecătoriei

Unul dintre avocații medicului Adela Golea a depus apel împotriva sentinței Judecătoriei Cluj-Napoca, prin care fosta șefă UPU Cluj a fost condamnată la 1 an și 9 luni închisoare cu suspendare.

Milu Timoce, unul dintre cei doi avocați ai Adelei Golea, a depus apel la Judecătorie. Contactat de Clujust, avocatul a spus: ”E normal să o atacăm. Nu e doar o hotărâre netemeinică și nelegală, ci profund nedreaptă.  Doamna Golea este în dubii dacă mai dorește să continue procesul cu apel. Din păcate și-a pierdut încrederea în justiție. Datoria noastră ca avocați este să o ajutăm. Oricum, poate decide să retragă apelul”

Referitor la acea noapte fatidică de la care i s-au tras acuzațiile șefei UPU, Timoce a precizat: ”Din punctul meu de vedere, a acționat corect. Și mai mult, dispoziția ei a fost pe text de lege. Nu cred că e normal ca o altă instituție să îți spună cum să îți organizezi activitatea în secție, cu atât mai mult cu cât disctutăm de UPU”

Amintim că Golea a dispus să nu se recolteze probe biologice de la șoferi băuți, care nu fuseseră implicați în accidente. Între timp, situația s-a rezolvat. Acum, la UPU se recoltează probe, conform legii, doar de la șeferii implicați în accidente. Șoferii băuți care nu au produs accident sunt duși la Clinica Medicala 3 și la IML între orele 8-14.

Urmează ca judecătorul fondului să motiveze sentința, de unde se va vedea clar temeiurile pentru care a dispus condamnarea. Într-un stat de drept, instanța de apel va controla sentința și nu opinia publică sau medicii care au făcut scrisoare pentru a o sprijini pe Golea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina