fbpx

2359 de candidați la examenul pentru Barou din 20 septembrie. 26 s-au retras

2359 de candidați vor susține examenul de intrare în Barou din 20 septembrie. Dintre aceștia, aproape jumătate sunt pentru Baroul București și aproape 200 pentru Cluj. 26 de candidați înscriși inițial și-au retras dosarele. Examenul va avea loc la Romexpo.

HOTĂRÂREA NR. 7/16.09.2020 a Comisiei de examen din cadrul UNBR:

Art. 1 – În urma verificării îndeplinirii de către candidați a cerințelor regulamentare, se publică tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor – I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 şi 2 ale prezentei Hotărâri.

Art. 2 – Tabelele cuprinzând candidații respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 şi 4 ale prezentei Hotărâri.

Anexa 1

Anexa 3

Sunt 1160 candidați pentru Baroul București și aproape 200 pentru Baroul Cluj. Doi candidați au fost respinși din cauză că nu îndeplineau condițiile pentru a participa la examen și 26 s-au retras.

DOCX / PDF – Anexa nr. 2 – Tabel cuprinzând candidații la examen (definitivi)

DOCX / PDF – Anexa nr. 4 – Tabel cuprinzând candidații cu dosare respinse și retrase de la examen (definitivi)

Candidatii au de completat si o declaratie pe proprie raspundere.

Comments

comentarii

Franța este în alertă maximă în faţa ameninţării cu atentate, înaintea începerii Jocurilor Olimpice de la Paris.... Citește mai mult
Percheziții în Turda, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de fals și înșelăciune.... Citește mai mult

Lasă un răspuns