fbpx

Un ten radiant și frumos cu fondul de ten Maybelline (A)

Însă, de cele mai multe ori alegerea acestui mijloc cosmetic poate fi dificilă, deoarece este necesar să ținem cont de tipul pielii și ce nuanță este potrivită tenului, astfel încât să obținem cel mai frumos machiaj.

Renumitul brand Maybelline a conceput o gamă variată de produse cosmetice, potrivite pentru toate tipurile de ten, astfel încât fiecare femeie să își aleagă mijlocul cosmetic potrivit. Iar mai jos, noi vă vom oferi câteva sfaturi utile cum să alegeți corect un fond de ten Maybelline pentru a avea un ten radiant și frumos, astfel încât să arătați impecabil la un eveniment special, la o conferință sau la o întâlnire de afaceri.

Alegerea fondului de ten după tipul pielii

  • Pielea uscată

Pentru ca fondul de ten să nu usuce și mai tare pielea uscată, alegeți o formulă ușoară bazată pe ingrediente hidratante. Un produs cu particule reflectorizante va fi ideal, pentru că va oferi epidermei o strălucire sănătoasă și un aspect luminos. Unul din mijloacele cosmetice potrivite este Maybelline Affinitone.

 

  • Pielea grasă

Pentru a combate excesul de sebum, alegeți un fond de ten mat cu o acoperire densă. Cel mai bine este să folosiți o pensulă sau un burete umed atunci când aplicați produsul, deoarece fondul de ten matifiant va „adera” rapid la piele și va fi dificil de distribuit uniform. Acordați o atenție deosebită mijloacelor cosmetice pe a căror etichetă este indicat: matte finish, long lasting, waterproof, longwear.

 

  • Pielea normală/mixtă

Dacă aveți o piele normală sau mixtă, puteți alege un fond de ten care asigură o acoperire matifiantă, astfel încât va preveni apariția excesului de sebum în zona T. Alegeți un produs cu o formulă ușoară și cu o acoperire medie. Pentru acest tip de epidermă, fondul de ten Maybelline Fit Me! Matte & Poreless Foundation va fi ideal.

 

  • Pielea sensibilă

Pielea sensibilă este predispusă la apariția iritațiilor și roșeții, astfel evitați un fond de ten a cărui formulă este bazată pe parfumuri sau alte substanțe nocive ce pot provoca reacții adverse. Alegeți un produs care conține minerale și care are o formulă ușoară.

  • Pielea matură

Un fond de ten cu o consistență densă și cu un efect matifiant poate accentua ridurile, deci optați pentru un produs cu acoperire ușoară și particule reflectorizante, precum este Maybelline New York Dream Radiant Liquid Hydrating Foundation.

Fondul de ten Maybelline este cel mai potrivit mijloc cosmetic pentru crearea unui machiaj superb, iar dacă va fi ales corect în funcție de tipul pielii, acesta va asigura tenului un aspect frumos și radiant!

Comments

comentarii

Guvernul a decis cine va fi noul prefect la Clujului. Este vorba despre tânărul avocat Tasnádi István Szilárd din UDMR.... Citește mai mult
UBB Cluj-Napoca susține Universitatea București pentru decizia de a exmatricula cei 45 de studenți care au fraudat mai multe examene.... Citește mai mult
O nouă dezbatere CIIC va avea loc joi, 4 martie 2021, începând cu ora 17:00. Dezbaterea va fi în mediul online.... Citește mai mult
Sinucidere șocantă! Un tânăr de doar 23 de ani a fugit gol pușcă prin cartier, iar apoi s-a aruncat de la etajul 6.... Citește mai mult

Lasă un răspuns