fbpx

Singurul operator-companie al RNPM, Ad Regesta, a devenit societate pe acțiuni

La nici doi ani de la autorizarea ca operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară (RNPM), compania AD REGESTA a devenit societate pe acṭiuni, continuând strategia organizaṭională si operaṭională anunṭată pentru acest an.

Vizunea AD REGESTA S.A. – INOVATIE, CALITATE, NOUTATE, PERFECTIUNE.

Misiunea AD REGESTA S.A.- Cele mai bune servicii de publicitate mobiliară care vor asigura garanṭiile dumneavoastră.

Călin Vlădoianu, Președintele Consiliului de Administraṭie: “Pentru AD REGESTA S.A., anul 2021 a început cu vești bune. AD REGESTA a devenit societate pe acṭiuni, continuând dezvoltarea atât la nivelul infrastructurii tehnologice si al inovatiei IT, cât și la nivelul echipei, tocmai pentru răspunde nevoilor și așteptărilor industriei de profil.

Așa cum am mai menṭionat, transformarea digitală reprezintă un efort consistent, parte a viziunii Companiei, care, fără îndoială, contribuie la eficientizarea activităṭii și la inovaṭie, Pe de altă parte, factorul resursei umane este foarte important pentru a rămâne competitiv în aceste condiṭii, oamenii fiind prioritari în această activitate.

Necesitatea adaptării la emergenta publicităṭii mobiliare în economie și în relaṭiile comerciale este imperativă, mulṭumirea clienṭilor noștri fiind parte a viziunii și misiunii Companiei.

Adoptarea celor mai relevante soluṭii de publicitate mobiliară, rapiditatea și calitatea sunt menite să satisfacă cele mai actuale nevoi din domeniul publicităṭii mobiliare.

Echipa AD REGESTA S.A., o echipa profesionistă, competentă și implicată, face ca aceste lucruri să devină o realitate de necontestat.” AD REGESTA S.A. oferă servicii integrate în publicitatea mobiliară, fiind unul dintre cei mai mari operatori autorizaṭi de către RNPM – Registrul Naṭional de Publicitate Mobiliară.

În 2020, AD REGESTA a primit Diploma de Apreciere pentru contribuṭii remarcabile în domeniul publicităṭii mobiliare la Gala Juridice.ro organizată de Societatea de Știinṭe Juridice și Juridice.ro.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina