fbpx
Tanar si-a dat foc in fata salii Winner (sursa foto Gazetavalceana.ro)

Un elev și-a dat foc în fața sălii de jocuri în care a pierdut bani. Tânărul a murit VIDEO

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Râmnicu Vâncea și-a dat foc, ieri dimineață, în fața sălii de jocuri în care pierduse o sumă de bani. Sala este lână Liceul Economic la care era elev.

Tânărul ce şi-a dat foc în faţa unei săli de jocuri de noroc Winner, după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

A mers la o benzinărie din zonă, a cumpărat 1,5 litri de benzină, s-a întors în față sălii de jocuri de noroc, s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat. În imaginile publicate de Gândul.ro se vede că timp de aproape 5 minute, cât a ars, nu a intervenit nimeni.

Pompierii din Vâlcea au fost alertați de martori, printr-un apel la 112, care semnalau că o persoană și-a dat foc în zona Liceului Economic în Râmnicu Vâlcea.

„Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, potrivit Digi 24.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis o anchetă în acest caz şi au refăcut traseul tânărului, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraş.

https://www.youtube.com/watch?v=XhNZIenWNPY

Comments

comentarii

Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult
Cinci persoane au fost ucise sâmbătă după-amiază într-un atac cu cuţitul într-un mall din Sydney, în timp ce alte opt sunt spitalizate, între care şi un copil.... Citește mai mult

Lasă un răspuns