Uioreanu a rămas cu condamnarea de 2 ani cu suspendare în dosarul informațiilor de la SRI

Condamnarea fostului președinte CJ Cluj, Horea Uioreanu, de 2 ani închisoare cu suspendare în dosarul informațiilor de la SRI a rămas definitivă.

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, ieri, apelul lui Horea Uioreanu împotriva sentinței Curții de Apel Cluj din luna mai, prin care a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe termen de 2 ani pentru pentru instigare la savârsirea infractiunii de foloase în orice mod direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii în scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

”Respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Uioreanu Horea-Dorin împotriva sentintei penale nr. 65 din data de 05 mai 2016 pronuntata de Curtea de Apel Cluj – Sectia Penala si de Minori. Obliga apelantul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva.”, se arată în minuta deciziei ÎCCJ.

Motivarea sentinței Curții de Apel Cluj o puteți vedea AICI. 

Comments

comentarii

Rafael Nadal a câştigat patru meciuri la rând, lucru de care nu a mai fost capabil în ultimii doi ani.... Citește mai mult
Hidrologii au emis avertizări de cod Galben de viituri şi inundaţii pentru mai multe județe din țară, inclusiv pentru Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns