fbpx

Tribunalul Maramureș a suspendat protestul continuat în 5 septembrie

Judecătorii de la Tribunalul Maramureș au suspendat forma de protest prin care judecau doar cauzele urgente, după ce în 5 septembrie decideau să continue protestul început în iunie.

”Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Maramureş, convocată de preşedintele instanţei în cursul zilei de astăzi, 11.09.2023, în vederea analizării oportunităţii continuării sau suspendării protestului declanşat, a hotărât suspendarea formei de protest şi reluarea activităţii din data de 12.09.2023.

Protestul, instituit în data de 20.06.2023, prin Hotărârea Adunării generale a judecătorilor nr. 3, şi continuat prin Hotărârea Adunării generale a judecătorilor nr. 5/05.09.2023, a fost justificat de prevederile proiectului de lege privind pensia de serviciu a magistraţilor şi de modificările legislative preconizate, la data continuării protestului, în domeniul salarizării.

Ambele hotărâri pot fi consultate pe pagina de internet a Tribunalului Maramureş.”, a transmis conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice al instanței, judecător Florin Ene-Solomciuc.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!