fbpx

Tribunalul Maramureș a suspendat protestul continuat în 5 septembrie

Judecătorii de la Tribunalul Maramureș au suspendat forma de protest prin care judecau doar cauzele urgente, după ce în 5 septembrie decideau să continue protestul început în iunie.

”Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Maramureş, convocată de preşedintele instanţei în cursul zilei de astăzi, 11.09.2023, în vederea analizării oportunităţii continuării sau suspendării protestului declanşat, a hotărât suspendarea formei de protest şi reluarea activităţii din data de 12.09.2023.

Protestul, instituit în data de 20.06.2023, prin Hotărârea Adunării generale a judecătorilor nr. 3, şi continuat prin Hotărârea Adunării generale a judecătorilor nr. 5/05.09.2023, a fost justificat de prevederile proiectului de lege privind pensia de serviciu a magistraţilor şi de modificările legislative preconizate, la data continuării protestului, în domeniul salarizării.

Ambele hotărâri pot fi consultate pe pagina de internet a Tribunalului Maramureş.”, a transmis conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice al instanței, judecător Florin Ene-Solomciuc.

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns