fbpx

Tânăr prins de polițiștii antidrog Cluj cu Ecstasy, etnobotanice și alte droguri

Un tânăr a fost prins, în flagrant, în Cluj, în 5 august, în timp ce avea asupra lui 15 pastile Ecstasy și 26 ce conțin alt drog , plus 30 de plicuri de substanțe psihoactive, cunoscute ca etnobotanice.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj îl acuză pe Bogdan A. de săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit reprezentanților DIICOT Cluj, în data de 5 august inculpatul a fost surprins în flagrant având asupra sa 15 comprimate MDMA, 26 de pastile cu substanță susceptinbilă a fi din Tabelul III de la Legea 143/2000, precum și mai multe plicuri cu 250 grame substanță pulverulentă și cristalină, așa numitele etnobotanice. Cele 26 de pastile necunoscute au fost trimise la laborator.

În 6 august, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina