fbpx

Răsturnare de situație în cazul nepoatei contelui Mikes. Statul a pierdut procesul definitiv!

Răsturnare de situație în cazul nepoatei contelui Armin Mikeș, care revendică sute de hectare în Cluj (Florești) și Covasna. Statul Român a pierdut definitiv procesul în care a cerut anularea certificatului de moștenitor al Ecaterinei Susana Roy Chowdhury.

Tribunalul Cluj s-a pronunțat definitiv în procesul în care Judecătoria Cluj-Napoca, anul trecut, anula certificatul de moștenitor al nepoatei contelui Armin Mikes. Instanța de apel a respins cererea de chemare în judecată a Statului Român. În proces intrase ca intervenient și Romsilva, care vrea să-și păstreze pădurile revendicate de nepoata misterioasă.

Minuta Deciziei Tribunalului Cluj:

”Schimbat în parte: Admite în parte apelul declarat de apelanta Roy Chowdhury Ecaterina Susana împotriva Sentintei civile nr. 9480/16.10.2015, pronuntata în dosarul nr. 23945/211/2015 al Judecatoriei Cluj-Napoca, pe care o schimba în parte, dupa cum urmeaza:

Respinge cererea de chemare în judecata formulata de reclamantul Statul Român prin Ministerul Finantelor Publice, în contradictoriu cu pârâta Roy Chowdhury Ecaterina Susana, ca neîntemeiata. Respinge cererea de interventie în interes propriu formulata de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, în contradictoriu cu pârâta Roy Chowdhury Ecaterina Susana, ca neîntemeiata.

Obliga Statul Român prin Ministerul Finantelor Publice si Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor sa plateasca reclamantei Roy Chowdhury Ecaterina Susana cheltuieli de judecata partiale la fond, în suma totala de 2000 lei, în cuantum de câte 1000 lei fiecare.

Mentine restul dispozitiilor din sentinta atacata. Respinge ca inadmisibil apelul incident formulat de Statul Român prin Ministerul Finantelor Publice împotriva aceleasi sentinte.

Obliga Statul Român prin Ministerul Finantelor Publice si Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor sa plateasca reclamantei Roy Chowdhury Ecaterina Susana cheltuieli de judecata partiale la apel, în suma totala de 5406 lei, respectiv câte 2703 lei fiecare. Definitiva.”

Comments

comentarii

Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuză faptul că trimiterea sa în judecată are loc chiar în momentul depunerii candidaturilor.... Citește mai mult

Lasă un răspuns