fbpx

Percheziții DNA Iași în patru municipii, între care și Cluj. Sunt vizate universitățile de medicină

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015.

În cursul zilei de 15 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în cinci locații situate în municipiile București, Iași, Cluj și Timișoara, din care patru sunt sediile unor instituții publice.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit Antena 3, procurorii DNA au descins la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” din Iaşi, de unde ridică documente. Procurorii DNA au mai ridicat documente de la UMF Iaşi şi în octombrie 2015, acțiunea având legătură cu dosarele de înmatriculare ale unor studenți străini.

UPDATE: DNA a cerut Ministerului Educației corespondența cu Universitățile de Medicină din Iași, Cluj, Timișoara și București în ce privește studenții străini. Sunt percheziții la aceste universități și se ridică documente.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns