fbpx

Pedofil arestat preventiv la Huedin. A fost prins în flagrant de tatăl unui minor

Un pedofil a fost arestat preventiv după ce a fost prins de tatăl unui minor de 7 ani imediat după ce îi dăduse jos pantalonii și chiloțeii. Același inculpat este acuzat că a profitat de un minor de 11 ani în 2019.

”La data de 04.07.2021 procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat în vârstă de 37 de ani cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, faptă prev. de art. 221 alin. 1 Cod penal și tentative de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. c Cod penal.

În fapt, s-a reținut că în luna august 2019 bărbatul în vâstă de 37 de ani ar fi determinat un minor cu vârsta de 11 ani la acel moment să efectueze împreună cu el acte cu caracter sexual, iar în același context au fost puse în practică acte de natură sexuală, atât asupra minorului cât și asupra bărbatului în cauză.

De asemenea, la data de 01.07.2021, aceeași persoană, cu intenția de a întreține un raport sexual normal cu un minor de 7 ani, i-a dat pantalonii și lenjeria intima jos, moment în care au fost surprinși de tatăl minorului, în acest fel activitatea infracțională fiind întreruptă.”, a transmis Parchetul.

În 4 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

 

Comments

comentarii

Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult
Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult
Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!