fbpx

Party la Cluj, organizat de bucureșteni, cu reguli călcate în picioare (la dans) FOTO

O firmă din București a organizat, azi noapte, la Cluj Arena o petrecere ca în vremurile bune dinainte de pandemie. Asta în timp ce în spitale nu mai sunt locuri pentru bolnavii de Covid.

DJ-ul Vali Bărbulescu a mixat hit-uri vechi, chiar și manele, pentru petrecăreții care au dansat fără nici cea mai mică distanțare socială sau vreo mască uitată pe acolo. Culmea e că unii au mai și filmat și postat pe Facebook. Petrecerea a avut loc într-o încăpere din Cluj Arena și au participat cu siguranță mai mult de 50 de persoane, care e limita pentru evenimente private în această perioadă. Asta în timp ce cluburile stau închis. Imaginile de la party vorbesc de la sine.

Regulile intrate în vigoare în  1 septembrie spun:

– se menține interdicția pentru activități de tip bar/club/discotecă;

– la evenimentele private organizate în interior pot participa maximum 50 de persoane, iar la cele organizate în exterior cel mult 100 de persoane.

În prezentarea party-ului se preciza distanțarea socială.

Patronul firmei Date Events SRL este Vlad Mihălăchioiu, despre care Ziarul Financiar scria la începutul anului 2019 că a pornit pe drumul antreprenoriatului după o investiţie de 75.000 de euro în încercarea de a înfiinţa un club antreprenorial- Bucharest Business Club- care îşi propune să adune la un loc antreprenori la început de drum şi antreprenori cu experienţă, pentru a învăţa unii de la ceilalţi şi pentru a dezvolta mediul antreprenorial local.

Bucharest Business Club a încheiat anul 2018, respectiv primul an de activitate, cu un număr de 400 de membri, din care peste 350 au participat la minim două evenimente organizate de BBC, a spus pentru ZF Vlad Mihălăchioiu (32 ani), antreprenor şi propietar al businessului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns