fbpx

Haideți să ajutăm fetița unei avocate să-și revină după un accident!

Fetița unei avocate a suferit un accident stupid, fiind lovită în cap cu o piatră aruncată de alt copil în joacă, și a stat în comă 5 zile. Acum, familia are nevoie de sprijin pentru tratamentele recomandate fetiței să-și revină.

”Buna tuturor! Fetita colegei noastre, Manuela Gheorghiu, a suferit un accident ( o piatra aruncata in cap de un copil mai mare) si a stat 5 zile in coma. In momentul de fata este la Terapie Intensiva, a fost desintubata, dar intr o stare extrem de proasta. Nu mai vorbeste si nu reactioneaza la niciun stimul. I-au fost recomandate tratamente de recuperare neurologica, care din pacate nu se pot face in Cluj, precum si medicamente care se gasesc doar in strainatate! Daca sunteti dispusi sa ajutam, fiecare cu cat poate…Multumesc pt intelegere! In comment am sa las datele bancare!”, este anunțul de pe grupul Baroului Cluj.

Nume: Marian Gheorghiu

IBAN: RO18INGB0000999900754956

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

Pentru cei care vor sa contacteze familia, numarul avocatei Manuela Gheorghiu este 0761800788

UPDATE

Tatal fetitei a postat:

“Mutumim pentru mobilizare si suport in aceste momente grele!
Pentru o mai buna administrare si transparenta am deschis un cont in LEI pe numele Anastasiei.
Conturile pentru copii in EURO disponibile la BT si BRD nu pot fi folosite pentru depuneri interbancare, ci doar de catre titular. De aceea contul in EURO va fi pe numele meu.
Datele sunt urmatoarele:

Nume: Anastasia Gheorghiu
IBAN: RO21INGB0000999909704316
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Nume: Marian Gheorghiu
IBAN: RO58INGB0000999909707045
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Starea Anastasiei se imbunatateste fiziologic, incepe sa inghita, coordoneaza mai bine mana si piciroul stang, partea dreapta misca mai putin, dar nu este constienta, privirea este incetosata si in gol. Asteptam o imbunatire a starii in sectia ATI la pediatrie Cluj iar in functie de evolutie si la recomandarea doctorilor vom urma un program de recuperare neurologica.
Inca o data multumim celor care empatizeaza si se gandesc la micuta Anastasia! Doamne ajuta!”

Comments

comentarii

Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă după amiază, la stingerea unui incendiu ce a cuprins podul unei case din comuna Căianu. Din fericire, nu au existat victime.... Citește mai mult
Ultima modernizare a Pieței Mărăști datează de pe vremea lui Ceaușescu, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Zona, rămasă „în secolul trecut” din punct de vedere a amenajărilor urbane, va fi modernizată și revitalizată.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!