fbpx

EXCLUSIV: Primarul Emil Boc și-a cumpărat casă în satul Câmpenești

Sătul poate de aglomerația din Cluj-Napoca, primarul Emil Boc, vestit pentru faptul că după atâta timp în funcții importante stă în același apartament modest din cartierul Zorilor, a decis să achiziționeze o casă în satul Câmpenești, aflat la 20 de kilometri de centrul Clujului, în comuna Apahida. Astfel, primarul se înscrie în trendul creat de pandemia de Covid, care i-a făcut pe oameni să se orienteze spre case la țară.

Din informațiile obținute de Clujust de la surse juridice demne de încredere, abia s-a uscat cerneala pe contractul de vânzare-cumpărare încheiat la notar.

Contactat de Clujust, Emil Boc a confirmat: ”Da, sunt in proces de finalizare a tranzactiei, este o casă de vacanță . Voi locui în continuare în Zorilor.”

Primarul din Apahida, Grigore Fati, membru PSD, ceea ce sigur îl ”încântă” pe liberalul Emil Boc, ne-a spus că a auzit și el o asemeena informație, dar că la primărie încă nu a ajuns niciun act. Cât despre Câmpenești, ne-a spus că s-a dezvoltat mult, fiind multe case, dar că mai sunt probleme de rezolvat, cum ar fi introducerea canalizării, pentru care s-a demarat licitație. Deși nu are statut de stațiune, Câmpenești este privit ca un sat de vacanță, având și lacuri frumoase, pe marginea cărora sunt cabane.

Ca un amănunt picant, fostul primar Sorin Apostu are cabana la lac în Câmpenești. De asemenea, în anii 2000, mulți ștabi din Cluj au primit terenuri în concesiune în Câmpenești.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns