fbpx

Doi tineri retinuti la 3 zile dupa ce au atacat cu sabii bodyguarzii de la Midi

Politistii clujeni i-au retinut pe doi tineri abia dupa 3 zile de la atacul cu sabii asupra bodyguarzilor clubului Midi, in strada, in fata localului.

“Ieri, 16 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 21 şi 22 de ani, din Satu-Mare şi Maramureş, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 03.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona unui local public, de pe strada Berăriei, a avut loc un conflict.

La faţa locului, s-a stabilit că doi bărbaţi, scoşi din incinta localului de către agenţii de pază în urma unui scandal, au revenit şi i-au agresat pe aceştia, folosind obiecte contondente.
La nivelul unităţii de poliţie, au fost depuse plângeri penale privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe de către trei persoane.”, se arata in comunicatul emis astazi de IPJ Cluj.

În cauză sunt continuate cercetările sub coordonarea parchetului.

UPDATE: Procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pe numele celor doi inculpați.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns