Acasă » ȘTIRI » Cu ordin de protecție și mandat de arestare pe numele lui, un bărbat și-a agresat fosta concubină

Cu ordin de protecție și mandat de arestare pe numele lui, un bărbat și-a agresat fosta concubină

Cu ordin de protecție și mandat de arestare preventivă pe numele lui, un bărbat și-a agresat fosta concubină în localitatea clujeană Mănășturel.

La data 1 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost solicitaţi prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 să intervină pe raza localităţii Mănăşturel la un caz de violenţă, caz în care un bărbat a agresat şi ameninţat cu un cuţit o femeie, provocându-i tăieturi la nivelul bărbiei. Apelul a fost efectuat de către un bărbat care a văzut agresiunea şi a sărit în ajutorul victimei.

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat victima în persoana unei femei în vârstă de 39 de ani din municipiul Câmpia Turzii, care le-a declarat că bărbatul care a agresat-o este fostul său concubin, în vârstă de 41 de ani, din comuna  Someș Odorhei, judeţul Sălaj. Totodată femeia a precizat că magistraţii Judecătoriei Năsăud  au emis un ordin de protecţie prin care acestuia i se interzicea să contacteze sau să se apropie de victimă.

În urma activităţilor şi investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti a fost identificat şi reţinut bărbatul pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă emis în lipsă de către magistraţii Judecătoriei Târgu Mureş.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina