fbpx

Cioloș a preluat PLUS de la doi tineri avocați, unul absolvent de Cluj

Ce nu s-a știut despre noul partid PLUS, anunțat de Dacian Cioloș, ieri, la Cluj, este că acesta a fost înregistrat la Tribunalul București de doi avocați și soția unuia dintre ei. Avocații sunt Adrian Iordache și Raluca Daneș din Baroul București, ea fiind absolventă a Facultății de Drept din Cluj.

G4Media.ro a scris că fondatorii noului partid anunțat sâmbătă de Dacian Cioloș, Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS) sunt doi avocați de la firma de avocatură ”Iordache Partners”, alături de soția unuia dintre cei doi.

Astfel, potrivit datelor publicate pe site-ul Tribunalului București, membrii fondatori ai PLUS sunt: Daneş Raluca Florina, cu domiciliul – preşedinte, Iordache Iulia – vicepreşedinte și Iordache Adrian Alexandru.

Iordache și Daneș

Solicitarea de înființare a Partidului Libertății, Unității și Solidarității a fost depusă la Tribunalul București pe 25 septembrie 2018, iar soluția de înregistrare în Registrul Partidelor Politice a fost dată o lună mai târziu, pe 26 octombrie, și nu a fost contestată de nimeni, rămânând definitivă.

”Admite cererea. Dispune înregistrarea partidului politic ” Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate” („PLUS”) cu sediul în Bucureşti, sector 2, şos. Pipera nr. 41 corp A, et. 6, camera 2 şi înscrierea acestuia în registrul partidelor politice aflat la Tribunalul Bucureşti. Cu apel în 5 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti”, se arată în soluția dată de judecător.

Fostul premier, Dacian Cioloș, a anunțat sâmbătă la Cluj Napoca înființarea unui nou partid politic – Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS), formațiune care a fost deja înregistrată la Tribunal. Totodată, el a spus că va solicita retragerea dosarului de înregistrare a partidului MișcareaRomânia Împreună (MRÎ) din cauza tergiversărilor în instanță.

”Colegi de-ai noștri, care împărtășesc aceleași valori, aceleași principii, oameni anonimi, dar care au vrut să dea o mână de ajutor, au depus o cerere de înregistrare a unui partid politic”, a explicat Cioloș.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina