fbpx
Acasă » DIVERSE » Balul Palatului de Justiție Cluj 2018 FOTO/VIDEO

Balul Palatului de Justiție Cluj 2018 FOTO/VIDEO

200 de practicieni ai dreptului, majortatea avocați, au participat, aseară, la Balul Palatului de Justiție Cluj 2018 la un hotel de 5 stele din Cluj-Napoca.

În deschiderea evenimentului, au luat cuvântul decanul Baroului Cluj, Flavia Maier, și judecătoarea Roxana Dan, președinte al secției civile de la Judecătoria Cluj-Napoca. Aceasta a înlocuit-o la discurs pe judecătoarea Andrea Chiș, membru CSM, care confirmase, dar nu a mai ajuns la eveniment din cauza unei probleme de sănătate.

Evenimentul a început la ora 18, iar participarea a costat 250 de lei de persoană. Unii dintre participanți ni s-au plâns de calitatea mâncării și de faptul că s-a cam terminat la ora 21. De asemenea, se așteapta destul de mult pentru a primi băutura la masă. Muzica a fost asigurară atât de o formație live, cât și de u DJ. În jurul orei 2, cheful era pe terminate.  Ca un amănunt picant, într-o sală alăturată din același hotel a cântat Mirabela Dauer la petrecerea companiei Terapia, iar unii avocați s-au pozat cu îndrăgita cântăreață.

Dintre avocații cunoscuți, au fost la bal Tiberiu Ban, Șerban Diaconescu,  Cristina Cuibus, Gabriela Culda, Ioana Gidro Stanca, Eugen Iordăchescu, Mihai Neamț, Ciprian Păun, Alexandru Rîșniță, Manuela Crișan, Romina Ripan, Loredana Pop (consilier local Cluj-Napoca), Ioana Ilea alături de soțul ei, comisarul Constantin Ilea.

Dintre judecători, au fost  Cristi Danileț, Roxana Dan, Anca Groza, Alin Neamț, Mugurel Oprescu (președintele Judecătoriei Cluj-Napoca), Anca Pop, Sorina Seleșiu (președintele Tribunalului Cluj), Alexandrina Nan, George Turcu-Barbura.

Au onorat cu prezența și doi procurori: Irina Sabo (prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj), însoțită de soțul ei, fostul primar din Gherla, Marius Sabo, și Mihai Birtoc.

Sursele noastre spun că magistrații organizează un microrevelion numai al lor, ca în fiecare an.

Au mai participat la bal și notarii publici Camelia Tișe, Mariana Buzdugan și Mihaela Chiș.

Playlistul a cuprins și piese ale anilor 90.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina