fbpx
Acasă » AVOCATURA » Câți candidați sunt și unde se susține examenul pentru avocatură din 3 martie

Câți candidați sunt și unde se susține examenul pentru avocatură din 3 martie

Peste 1350 de candidați, din care 116 pentru Baroul Cluj, vor susține examenul de intrare în profesia de avocat în data de 3 martie.

Potrivit informațiilor publicate de UNBR, examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea martie 2019, se va desfășura la data de 03 martie 2019 în următoarele locații:

  •  Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 – accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan (partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)
  • Facultatea de Chimie a Universității din București, B-dul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității)

Verificarea îndeplinirii cerințelor stabilite prin Regulamentul de examen a fost publicată împreună cu tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice.

În total, sunt 1.356 de candidați care vor să devină avocați stagiari.

Repartizarea pe săli a candidaților urmează să fie afișată cu respectarea prevederilor art. 11 alin. (1) lit. j) din Regulamentul de examen.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina