fbpx

Avocat din cazul Ferma Dacilor: ”Nu exclud varianta unei mâini criminale”

Avocatul fostului primar din comuna prahoveanu Gura Vadului spune, după ce a văzut o filmare, că nu exclude ca cineva să fi provocat incendiul de la Ferma Dacilor.

„Eu am intrat în posesia unei filmări, nu sunt specialist în domeniul incendiilor, dar, raportat la modul de propagare a acestui incendiu, eu nu exclud varianta unei mâini criminale. (…) Dacă era vorba despre o propagare din interior, din punctul meu de vedere cred că focul se distribuia într-o altă formă, nu în forma în care apare în această filmare. (…) Eu cred şi nu exclud varianta unei mâini criminale. Orice ipoteză de lucru trebuie luată în calcul”, a declarat avocatul Adrian Georgescu, citat de Evz.ro

El a adăugat că nu a avut acces la toate probele din dosar, dar că a văzut două certificate emise de clientul său, Constantin Lungu, fostul primar al comunei Gura Vadului.

Avocatul a mai spus că se așteaptă ca fostul și actualul primar al comunei, precum și o funcționară de la Urbanism, să fie reținuți de procurori.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a anunțat că a extins urmărirea penală pentru fals și abuz în serviciu, în legătură cu situația juridică a imobilului în care a avut loc incendiul.

Au fost făcute opt percheziții și au fost aduse la audieri șase persoane, printre care și Cornel Dinicu, cunoscut drept patronul Fermei Dacilor, și administratorul complexului.

Comments

comentarii

Arsurile la stomac sunt o formă de indigestie care apare atunci când acidul gastric se întoarce în esofag, tubul care leagă stomacul de gât. Oamenii pot să se refere la arsuri la stomac și ca reflux acid, iar boala de reflux gastroesofagian este rezultatul arsurilor la stomac frecvente și neplăcute.... Citește mai mult
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT într-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuză faptul că trimiterea sa în judecată are loc chiar în momentul depunerii candidaturilor.... Citește mai mult

Lasă un răspuns