fbpx
Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » 12 procurori au vrut la Parchetul Tribunalului Cluj, unul a fost transferat

12 procurori au vrut la Parchetul Tribunalului Cluj, unul a fost transferat

Pe lista transferurilor solicitate de pe ordinea de zi a Secției pentru procurori din cadrul CSM din 18 aprilie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj apare cu cea mai mare concurență: 12 pe un loc.

Astfel, procurorii Dan Andrei Popescu (Parchetul Tribunalului Alba), Cristina Ancuța Dos Santos Rodrigues (Parchetul Tribunalului Sălaj), Nora Alexandra Mircea (Parchetul Judecătoriei Turda), Alin Amuscăliței (Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca), Miriam Mihai (Parchetul Judecătoriei Oradea), Oana Amalia Spumă (Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca), Diana Maria Horge (Parchetul Jud. Cluj-Napoca), Florinela Tofan (Parchetul JUd. Cluj-Napoca), Ionel Ududec (Parchetul Jud. Cluj-Napoca), Florin Cristian Panțiru (Parchetul Jud. Cluj-Napoca), Mihai Dorin Birtoc (Parchetul Jud. Cluj-Napoca) și Constantin Florin Toloargă (Parchetul Judecătoriei Gherla) au solicitat transferul la Parchetul Tribunalului Cluj.

Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a admis doar cererea lui Florin Toloargă, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, care va începe activitatea la Parchetul județean din 1 iunie. De asemenea,  Secţia pentru procurori a hotărât: ”eliberarea domnului Constantin Florin Toloargă din funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, începând cu data transferului”.

Toloargă a activat ca avocat în Baroul Hunedoara, iar în 2009 a fost numit prin decret prezidențial procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina