fbpx

Tânăr prins în flagrant în timp ce primea bani de la o femeie înșelată prin metoda ”accidentul”

Polițiștii clujeni au reținut un tânăr prins în flagrant în timp ce primea bani de la o femeie înșelată prin metoda ,,accidentul”. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În seara zilei de 4 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au prins în flagrant delict un bărbat bănuit de comiterea de înșelăciuni prin metoda ”accidentul”.

Cel în cauză, un tânăr de 24 de ani, din comuna Balș, județul Iași, a fost depistat și imobilizat de către polițiști în timp ce încasa 10.000 de lei de la o femeie de 63 de ani din Dej.

”În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că persoana vătămată a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, care și-a declinat o calitate falsă și i-a  adus la cunoștință faptul că fiica sa a provocat un accident de circulație cu victimă, iar pentru împăcare este necesar să achite suma de 10.000 lei.

De asemenea, s-a stabilit că, în cursul aceleiași seri, cel în cauză ar mai fi încercat să înșele o femeie, de 72 de ani, din Dej, prin aceeași metodă, solicitând suma de 30.000 de lei.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj

La data de 5 martie, acuzatul a fost prezentat Judecătoriei Dej, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitatea polițiștilor din Dej a fost sprijinită de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina