fbpx
Milena Nistorescu (stânga), Cristina Boncaciu și Horațiu Crișan

S-au separat după nici 4 luni de la înființarea noii societăți de avocatură

După nici 4 luni de la înființarea SCA Nistorescu, Boncaciu și Crișan, societatea este deja istorie, ultimii doi plecând și înființând SCA Crișan și Boncaciu. Milena Nistorescu urmează să recruteze oameni pentru firma ei.

În luna martie se producea pe piața avocaturii din Cluj ruptura între Radu Șomlea și Milena Nistorescu, care a plecat cu mai mulți oameni din fosta firmă Nistorescu, Șomlea și Asociații. Atunci, a luat ființă societatea civilă ce-i avea ca parteneri pe Milena Nistorescu (avocat din 2002), Cristina Boncaciu (avocat din 2009) și Horațiu Crișan (avocat din 2007).

SCA Nistorescu, Boncaciu și Crișan n-a rezistat prea mult. Recent, după ce s-a întors din concediu, Milena Nistorescu a aflat că cei doi parteneri urmează să meargă mai departe fără ea. Aceștia au depus la Baroul Cluj cererea de înființare a noii societăți, iar în ședința din 7 iulie, Consiliul Baroului a aprobat înființarea SCA Crișan și Boncaciu.

”Odată plecați din vechea societate, au văzut oportunități și au ales să meargă pe drumul lor. Eu merg în continuare pe drumul meu, cu același stil, aceleași principii și același tip de clienți. În esență, aveam o viziune diferită despre avocatură și viitorul noii firme.

Am ramas cu multi clienti cu care am dezvoltat o relatie de incredere in timp. După cum v-am mai spus, clientii nu sunt “obiecte” pe care le mutam dintr-o parte intr-alta. Este o iluzie ca poti controla absolut vointa sau chimia cuiva. Avocatura de business este o chestiune de incredere a clientului ca se poate baza pe experienta profesionala a avocatului, dar si pe avocat ca om, cu valorile si viziunea lui.

Avocatii de business propun strategii, gasesc solutii in situatii complicate pentru tranzactii sau pt litigii; pt a salva timp, bani sau proiecte cu totul ale clientilor este esentiala strategia. Parerea mea este ca a cunoaste carte, a stii drept este vital, insa este doar primul element din intreaga munca a avocaturii de afaceri.”, a declarat Milina Nistorescu pentru Clujust.ro

Aceasta a precizat că este bine că ceilalți doi au făcut pasul acum, pe perioada verii, căci are timp până în toamnă să formeze o echipă nouă. ”O să mai recrutez minim un avocat definitiv și un stagiar, pe lângă cei doi oameni care mai sunt în firmă”, a spus Nistorescu, care a rămas avocata firmelor care organizează festivalul Electric Castle. 

Ceilalți doi avocați, Alexandra Cristina Boncaciu și Horațiu Crișan, nu au dorit să dea declarații despre separarea de fosta lor asociată.

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!