Radu Șomlea și Milena Nistorescu

Nistorescu, Șomlea & Asociații devine Șomlea & Asociații, după retragerea Milenei Nistorescu

Milena Nistorescu, unul din fondatorii casei de avocatură clujene Nistorescu, Șomlea & Asociații, a anunțat că se retrage din asocierea cu avocatul Radu Șomlea, pentru a da curs altor provocări profesionale.

Milena Nistorescu și Radu Șomlea, avocații care în 2007 au pus bazele firmei de avocatură Nistorescu, Șomlea & Asociații, au anunțat separarea formală, urmare a deciziei Milenei Nistorescu de a înființa propria casă de avocatură.

În mod formal, continuatorul fostei entități va fi societatea de avocați Șomlea & Asociații, care va opera în același sediu sub coordonarea lui Radu Șomlea (partener coordonator). De cealaltă parte, Milena Nistorescu va fi partenerul coordonator al entității nou înființate. Din punct de vedere formal, Șomlea & Asociații va continua parteneriatul local cu Țuca Zbârcea & Asociații.

Foștii asociați declară că interesele clienților Nistorescu, Șomlea & Asociații nu sunt afectate, aceștia urmând să beneficieze  de servicii de asistență juridică și reprezentare la același nivel de performanță. Cele două societăți vor oferi servicii de asistență juridică în principalele arii ale dreptului de afaceri, și anume drept societar, drept comercial, achiziţii private, achiziţii publice, litigii și arbitraje, insolvenţă, dreptul concurenţei, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul energiei.

Consiliul Baroului Cluj a aprobat în ședința de ieri transformarea Șomlea & Asociații și înființarea noii firme de avocatură a Milenei Nistorescu, ai cărei parteneri îi vom dezvălui într-un articol viitor.

Comments

comentarii

Numărul voturilor nule la alegerile din 9 iunie reprezintă 5,1% din voturile exprimate, faţă de 2019 când acesta a fost de 2,89%, fiind unul dintre procentele cele mai mari raportate la numărul de alegători care au participat la procesul electoral.... Citește mai mult
Gala de deschidere a ediției din 2024 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a fost anunțată ca fiind sold-out, promițând o seară plină de momente memorabile și surprize pentru toți participanții.... Citește mai mult

Lasă un răspuns