fbpx
Firmele prin care a acționat Deac

Caracatița Deac a țepelor cu locuri de muncă în străinătate. Vezi ce firmă are mai nou

Pe numele ei actual, Ana Adela Deac Bodea a înființat în ultimii ani numeroase firme, de care mai apoi zeci de oameni s-au plâns că au fost țepuiți cu locuri de muncă în Germania, plătind avansuri pe care nu le-au mai văzut și neajungând în străinătate.

Ana Deac
Ana Deac

Dacă dați o căutare pe Google după termenii ”Deac locuri de muncă”, veți găsi n articole și plângeri ale oamenilor pe diverse forumuri cu privire la faptul că au fost păcăliți.

Un exemplu: ”Atat timp cat statul roman NU interzice sau NU se lasa cu ani grei de puscarie pentru anumite persoane, sa mai NU infinteza firme , tepele vor curge . Oamenii sunt disperati , vor servici . Personal ma numar printre ei . Proaspat tepuit , contract facut cu ei in august 2014 . Vreau sa muncesc NU sa fur cum face aceasta Anca Deac , mai nou ( in prezent ) Bodea – Deac Ana-Adela administrator SC QMV SRL Cluj . Tot ea ( litere mici ) este implicata sau a fost si la : Sc Colosseumulul Muncii Externe SRL , Sc Job Select Srl , Job Direct , Job Factory . Acum este administrator la SC QMV SA Cluj str. Motilor Nr 35-37 ( CUI 32241155 , nr J12/2818/2013 . Am aflat toate astea foarte simplu ( numai politia NU poate afla ) . Mai nou operaza altfel . Un contract de consultanta 475 ron prin firma SC Job Peofessional Consulting SRL si 85 ron contract mediere cu SC QMV SRL CLUJ . Si desi aplici pt. sofer ( exemplul meu ) te suna/iti ofera macaragiu , etc ( pt. acoperire ) . Contractul expira ..ramai fara bani , simplu . In plus medierea costa 85 lei . Doar acei bani ii poti recupera ( 85 lei ), restul 475 pa pa , au fost …consultanta . Inteligent nu !! P.S . Iti doresc ca sumele luate prin tepe ( inmultit cu 3 ) sa le dai pe sanatatea celor dragi . Sper sa te vad la stirile orei 17 . Sa fii blestemata si tu si cei ce inchid ochii la magariile tale !!”, scria Adrian în 12 noiembrie 2014

ZiardeCluj.ro a scris de mai multe ori despre Deac. Ultima dată, în februarie, a arătat că alte două persoane au fost păcălite de aceasta. Femeia are nu mai puțin de 49 de plângeri la poliție pe numele ei.

„Persoana la care faceti referire face obiectul cercetarilor in dosarele mentionate, in calitate de administrator sau asociat a 3 societati comericale având ca obiect de activitate principal „plasare forta de munca”. Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii, respectiv Politiei municipiului Cluj-Napoca, sub directa indrumare si  supraveghere a procurorilor de supraveghere.

Precizam ca, in conformitate cu prevederile art. 81 din Codul de procedura penala, persoanele vatamate au dreptul de a consulta dosarul, in conditiile legii, precum si dreptul de a fi informate cu privire la stadiul urmaririi penale, la cererea expresa a acestora”, arata IPJ Cluj intr-un raspuns oficial transmis redactiei Ziar de Cluj.

Firmele prin care a acționat Deac
Firmele prin care a acționat Deac. (Grafica Termene.ro)

Până nu demult, Deac a fost administrator al firmei Office Work Management SRL (fosta Mainstream Identity Management SRL), deținută de Daniel Goja. Prin hotărârea din 23 noiembrie 2015 a asociatului unic, ”se revocă din funcția de administrator al societății Bodea Deac Ana Adela. A fost numit în locul ei Vasile-Andrei Ailenei, domiciliat în Cluj-Napoca.

Însă Deac și-a făcut o firmă nouă în 26 ianuarie, în Cluj: Intent Office SRL are domeniul principal de activitate ”Activități de consultanță în management”. Fondatorii sunt Ana Adela Deac Bodea și Roxana Alexandra Crișan din Arad. Prima este și administrator. Așa că atenție mare la acestă firmă!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina