fbpx

Caracal de Cluj: Stâlpișor metalic în mijlocul trotuarului. Atenție, să nu vă rupeți picioarele!

Meseriașii de la Regia Autonomă a Domeniului Public din subordinea Primăriei Cluj-Napoca au montat un stâlpișor metalic în mijlocul unui trotuar din cartierul Gheorgheni. Rolul lui nici nu poate fi imaginat.

Minunile din Caracal încep să apară și la Cluj. Pe strada Constantin Brâncuși nr.144, a fost turnat un stâlpișor metalic fix în mijlocul trotuatului, numai bun de rupt picioarele. De obicei acei stâlpișori se pun pe marginea trotuarelor pentru a nu parca mașinile. Însă, în locul de pe Brâncuși, după cum se poate vedea în imagini, există deja stâlpișori galbeni, de plastic, care împiedică mașinile să parcheze pe marginea străzii sau pe trotuar.

stalp in mijlocul trotuarului (2)

”Ce ziceti de stalpul din mijlocul trotuarului? Sa-l mutam in fata casei directorului RADP? Poate primim un răspuns”, ne-a scris cititorul Marius Hodrea, care ne-a și trimis fotografiile.

Directorul RADP este fostul director de la Direcția Regională de Drumuri, Ion Pantelimon, care este susținut de foștii PDL-iști, acum PNL-iști, în frunte cu Emil Boc. Așteptăm pe e-mail explicațiile regiei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina