fbpx

Nume sonore care au intrat anul acesta în Baroul Cluj

Odată cu admiterea din acest an pentru primirea în profesia de avocat ca stagiar au intrat în Baroul Cluj fiul unui cunoscut avocat penalist, fost judecător, nora unei avocate celebre, fost decan al Baroului Cluj, și fiul unui ONG-ist care s-a afirmat în ultimii ani, devenit politician și chiar președinte de partid.

Numele Tiberiu Ban se va repeta din această toamnă pe tabloul avocaților din Baroul Cluj. Fiul avocatului de penal Tiberiu Ban, care îi poartă numele, a fost admis în profesie cu 73 de puncte. (17 – OEPA, 10 – DC, 14 -DPC, 17 – DP și 15 la DPP)

Iată de spunea Tiberiu Ban într-un interviu pentru Clujust.ro în 2014: ”Băiatul a terminat informatica, este asistent la Babeș-Bolyai și face Dreptul în paralel, este anul IV. Sper să-mi continue cariera pentru că vrem să ne specializăm în aceste infracțiuni informatice, care sunt destul de puțin cunoscute și prea puțini dintre avocați sunt specializați, fiul meu terminând informatica, fiind și șef de promoție, vom încerca să ne specializăm în aceste infracțiuni de fraudă prin mijloace electronice. Sunt tot mai dese pentru că s-a terminat cu perioada jafului diligenței, acum se fură vorba aceea pe calculator, mutând conturile dintr-o bancă în alta și fraudând legea și fiscul.”

Un alt nume sonor care se înmulțește în Baroul Cluj este Gidro. Recent a fost admisă în profesie Alexandra-Maria Gidro, nora avocatei Ioana Gidro Stanca, director INPPA Cluj și fost decan al Baroului Cluj. Tânăra este căsătorită cu Dominic Gidro, la rândul lui avocat. Din cauză că nora a dat examen, Ioana Gidro Stanca nu a mai putut face parte din Comisia de Examen. Alexandra Gidro a avut un punctaj de 73. (15, 14,14, 16, 14)

Un nou avocat în Cluj va fi și Elek Ronald-Istvan, fiul președintelui Asociației pentru Protecția Urbanistică a Clujului, Elek Levente, care a ajuns președintele USR, după demisia lui Nicușor Dan. Elek Ronald a avut  74 de puncte (19 13 13 16 13). Tânărul s-a remarcat în facultate, participând cu brio la concursuri de procese simulate și prin activitatea ca PR al organizației studențești ELSA Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns