fbpx

Mesajul reprezentantului ELSA Cluj-Napoca către absolvenți

PR-ul asociației ELSA Cluj-Napoca, Ronald Elek, le-a spus absolvenților Facultății de Drept UBB Cluj-Napoca la cursul festiv: ”De astăzi, puterea de a face o lume mai dreaptă se află în mâinile voastre”

Ronald Elek, student în anul IV din toamnă și PR-ul ELSA Cluj-Napoca, le-a transmis absolvenților trei lucruru: ”Îmi cer scuze de la început pentru emoțiile pe care le am, dar nu pot să le controlez știind că am în față oameni pe care se va baza societatea noastră. Nu pot să vă dau sfaturile pe care le-ați primit de la profesorii noștri, dar sunt trei lucruri pe care aș vrea să le spun, care poate o să vă ajute în viață.

Primul lucru este o frază pe care noi, asociația noastră, o folosim des și sună în felul următor: O lume dreaptă, în care demnitatea umană și diversitatea culturală sunt respectate. Ei bine, de astăzi, puterea de a face o lume mai dreaptă se află în mâinile voastre. Aș vrea să fiți ghidați de această viziune.

În al doilea rând, aș vrea să vă zic că în acest drum al succesului și al carierei voastre pe care porniți astăzi, să nu mergeți niciodată pe cărări  construite de alții, ci faceți-vă propriul vostru drum, ca mai apoi alții să vă urmeze pe voi.

Și nu în ultimul rând, oricât de departe ați ajunge, să nu uitați niciodată cine v-au fost profesorii, colegii și prietenii.”

Reprezentantul ELSA a citit pe scenă lista membrilor filialei clujene din anul universitar care s-a încheiat: ”Aș vrea să le mulțumesc acestor oameni care, din puținul timp pe care îl avem noi la Drept, au avut puterea să-și sacrifice timpul și pentru alții. Vă mulțumesc și sunteți mândri de voi. Iar voi, dragi colegi, care nu ați făcut parte din asociația noastră, vreau să vă spun un singur lucru: Știm ce am făcut, știm că câteodată nu ne-a ieșit cum am vrut noi, dar muțumim pentru răbdarea pe care ați avut-o față de noi.”

Ronald Elek și-a încheiat discursul spunându-le absolvenților un gând pentru viitor: ”Ne vedem în instanță!”

absolventi facultatea de drept ubb cluj promotia 2016 (16)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina