fbpx
Novis Plaza

Novis Plaza, un ecosistem urban evoluat ce sporește creativitatea angajaților

Dezvoltatorul Transilvania Constructii anunță finalizarea procesului de regenerare urbană a Corpului B din cadrul Novis Plaza.

Mulți dintre cei care au traversat zona Tetarom I își amintesc de imaginea dezolantă a unei clădiri părăsite, ce se dorea a fi un hotel într-o anumită perioadă. În anul 2016, compania clujeană Transilvania Construcții a văzut potențialul acestei clădiri și a a decis să o transforme într-un concept modern, inovator și atractiv, la cele mai ridicate standarde. Astfel, a luat naștere Novis Plaza, un proiect de regenerare urbană, ce reprezintă dezvoltarea unui ecosistem urban evoluat cu o concentrare pe sporirea creativității și a bunăstării angajaților.

După un lung proces de transformare, Novis Plaza este astăzi un complex modern de spații de birouri, format din două corpuri de clasa A, urmând să primească certificarea BREEAM.

Complexul impresionează prin eleganța arhitecturii sale, pusă în valoare de suprafețele vitrate, care, pe lângă aportul estetic, deține un rol esențial în asigurarea unui grad sporit de lumină naturală. Pe lângă dotările de ultimă generație, ce asigură un confort sporit și un nivel ridicat de securitate, Novis Plaza oferă clienților săi o serie de facilități cheie. Pentru fiecare corp este asigurat un număr semnificativ de parcări supraterane, cât și subterane, iar în interior, sunt zone special amenajate pentru comunitatea Novis Plaza.

Alături de atmosfera elegantă generată de către amenajările interioare de un rafinament aparte, complexul de birouri clasa A dispune de următoarele beneficii pentru companii: opțiuni de mobilitate verde (mașină electrică, biciclete electrice, stații de încărcare), sală de fitness, sală de conferințe cu terasă, centru educațional pentru copii preșcolari, zonă de lounge cu cafenea și game room, terasă cu pergolă în stil japonez de aproximativ 1.500 mp și multe altele.

Datorită posibilității de personalizare a spațiului de birouri, Novis Plaza este alegerea potrivită pentru orice cultură organizațională, cât și pentru dezvoltarea acesteia. Spațiile generoase puse la dispoziția clienților au ca obiectiv dezvoltarea armonioasă a angajaților, atât din punct de vedere profesional, precum și din punct de vedere personal. Locurile special amenajate pentru socializare aduc un plus de bună dispoziție și recreere la locul de muncă.

Cu o suprafață închiriabilă de peste 14.000 mp, dispusă în cele două corpuri ale sale, complexul Novis Plaza reprezintă locul de muncă perfect pentru peste 700 de angajați ai companiilor multinaționale din domeniul IT, biomedical, logistică și sector energetic. Printre clienți complexului, se numără Vos Logistics (logistică), SMEDIX (IT), Zipper, Medist Imagining și mulți alții.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns