fbpx
Judecător Mihai Ghica

Mesajul judecătorului Mihai Ghica, viitor membru CSM, pentru colegii magistrați

Judecatorul Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj le multumeste colegilor pentru increderea acordată si ii roagă să se implice și să fie preocupați constant de bunul mers al justiției și să nu uite că “un sistem se reformează mult mai ușor din exterior decât din interior!”

“Dragi prieteni, colegi si oameni de bine,

Zilele acestea au fost anunțate rezultatele alegerilor pentru demnitatea de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Vă informez pe această cale că am fost ales ca membru-judecător din partea tribunalelor din România (Consiliul are în componență, printre alții, 9 judecători aleși – 2 din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție, 3 din partea curților de apel, 2 din partea tribunalelor și 2 din partea judecătoriilor).

Sunt recunoscător judecătorilor pentru încrederea acordată, simțind din plin responsabilitatea mare pe care o am de la debutul anului viitor.

Nu am utilizat în perioada prealabilă alegerilor “pagina” mea de facebook ca motor electoral.
Vă anunț însă acum că am candidat și am fost ales.
Urmează o perioadă cu multe provocări pentru domeniul justiției și sper să reușesc ca, prin contribuția mea, să avem un Consiliu cu adevărat colegial, reprezentativ, funcțional, un reper pentru magistrați si societate.

Vă rog cu această ocazie să vă implicați și să fiți preocupați constant de bunul mers al justiției și să nu uitați că un sistem se reformează mult mai ușor din exterior decât din interior!

În final, îi felicit pe fiecare dintre judecătorii și procurorii care și-au asumat candidatura, chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit!

O justiție riguros construită, pe baze corecte, este un far călăuzitor pentru oameni!

Voi rămâne același om pe care l-ați cunoscut în fiecare acțiune pe care o voi realiza.”, a transmis Mihai Ghica.

Vezi aici rezultatele alegerilor pentru CSM

 

Comments

comentarii

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.... Citește mai mult
„Record mondial negativ pe AutostradaTransilvania Chiribiș-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură (API). „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!