fbpx

Demisie misterioasă după 10 ani în sistem a unei judecătoare de la Tribunalul Sălaj

După ce în februarie o tânără judecătoare de la Judecătoria Răcari a plecat din sistem, ieri, CSM a aprobat demisia din magistratură a unei judecătoare de la Tribunalul Sălaj, care avea 10 ani de carieră, fiind de două ori președinte de instanțe.

”Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţia de judecător, prin demisie, a doamnei DREGAN CLAUDIA ARABELA, judecător la Tribunalul Sălaj. (unanimitate)”

Am încercat să aflăm motivele demisiei. Însă, la solicitarea Clujust, reprezentanții Tribunalului Sălaj ne-au comunicat într-un răspuns amplu că judecătoarea vizată nu și-a dat consimțământul pentru a se face public actul de demisie.

Răspunsul Tribunalului Sălaj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

În noiembrie 2019, CSM a aprobat ”eliberarea din funcţia de preşedinte al Judecătoriei Zalău a doamnei judecător DREGAN CLAUDIA  ARABELA, începând cu data de 01.12.2019, ca urmare a demisiei”. Tot CSM a aprobat continuarea activităţii judecătoarei Dregan pe funcţie de execuţie la Judecătoria Zalău.

Înainte a fost președintele Judecătoriei Jibou, câștigând concursul pentru funcția de președinte al Judecătoriei Zalău la sfârșitul anului 2018.

Claudia Arabela Dregan (fostă Trif) a absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai Cluj în 2010, unde a urmat și un program de master, dar în octombrie 2011 a intrat la Institutul Național al Magistraturii. Între 2013 și 2015 a fost judecător stagiar la Judecătoria Zalău, iar în ianuarie 2015 a fost numită prin decret al Președintelui României judecător la Judecătoria Baia Mare, unde a stat până în 1 martie 2016, când s-a mutat la Judecătoria Ineu din Arad. În iunie 2017 a câștigat concursul pentru conducerea Judecătoriei Jibou.

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!