fbpx

Cum a furat un bărbat două centrale termice dintr-un magazin de bricolaj din Cluj-Napoca

Un bărbat a sustras două centrale termice dintr-un magazin de bricolaj din Cluj-Napoca printr-o metodă inedită: A ieșit cu ele pe la casa de marcat, cu alte coduri de bare.

Suspectul a fost identificat și reținut, în 15 mai, de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție.

”Conform probatoriului administrat, la data de 12 mai, respectiv 15 mai a.c., cel în cauză – un bărbat, de 37 de ani, din comuna Jucu, ar fi sustras dintr-un magazin de bricolaj din municipiul Cluj-Napoca două centrale termice, prin schimbarea codului de bare al produsului. Astfel, a cauzat un prejudiciu de peste 11.000 de lei. Până în prezent, în urma identificării și depistării, a fost recuperată o centrală termică.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Practic, bărbatul a trecut cu centralele pe la casa de marcat, având coduri de bare cu prețuri mai mici, iar casierii nu și-au dat seama pe moment.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. La expirarea măsurii de reţinere, bărbatul va fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina