fbpx

Clujeancă ajutată de polițiști după ce a căzut cu bicicleta: “Credința în umanitate restaurată”

O nouă ”ispravă” a șefului de post Vlad Paven din comuna clujeană Ciurila, cel care în iarnă a ajutat o femeie cu trei copii care rămăsese înzăpezită cu mașina.

O altă femeie a povestit pe pagina de Facebook a MAI cum a fost ajutata de echipajul de politie din comuna Ciurila după ce a căzut cu bicicleta:

“Ministerul Afacerilor Interne, Romania doresc să mulțumesc pe această cale și să îmi exprim recunoștința și respectul pentru Vlad și colegul său de la volan, Mihai. Astăzi în jurul orelor 15:00 eram în tură cu bicicleta pe traseul meu obișnuit, Cluj-Napoca -Tureni. Din nefericire în curba de lângă biserica din Ciurila, pietrișul de pe carosabil “m-a furat” și am căzut.

Norocul meu a fost că dânșii erau la datorie, Vlad a ieșit repede din mașină, m-a liniștit și s-a asigurat că nu sunt rănită, și mai mult decât atât, pentru că începuse furtuna, m-au dus cu mașina efectiv până în fața blocului la Cluj! Încă o dată mulțumesc din suflet, tot respectul pentru Vlad și Poliția Română. Faith in humanity restored (Credința în umanitate restaurată).

PS. Mă bucur că am avut șansa să cunosc acest OM excepțional, chiar dacă într-o situație ușor nefastă. Mulțumesc frumos”

Comments

comentarii

Astăzi, 28 februarie, „U” Cluj va înfrunta campioana României, Farul Constanța, pe Cluj Arena, în runda 28 din Superliga.... Citește mai mult
Datorită conținutului său de vitamina K, persoanele care iau anumite anticoagulante își pot pune întrebarea dacă ar trebui să evite consumul de varză kale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!