fbpx

Vedeta YouTube Nelson Mondialu, obligat de Tribunal să-i plătească daune fostei iubite a fiului

Nelson Simone Pop, alias ”Nelson Mondialu” cu peste 600.000 de urmăritori pe YouTube, a fost obligat de Tribunalul Cluj să-i plătească daune morale de 30.000 lei fostei iubite a fiului Livian din emisiunea Puterea Dragostei, Bianca Comănici. Sentința nu este definitivă.

Acțiunea reclamantei față de fiul lui Nelson a fost respinsă.

Soluția pe scurt:Admite in parte cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA in contradictoriu cu paratul POP NELSON SIMONE si in consecinta:

Obliga paratul POP NELSON SIMONE sa achite reclamantei suma de 30.000 lei, despagubiri pentru prejudiciul nepatrimonial.

Obliga paratul POP NELSON SIMONE la incetarea incalcarii drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei si interzice pentru viitor savarsirea unor fapte care sa aduca atingere drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei.

Obliga paratul POP NELSON SIMONE sa isi ceara public scuze reclamantei.

Compenseaza cheltuielile de judecata facute de reclamanta si de paratul POP NELSON SIMONE.

Respinge ca neintemeiata cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA in contradictoriu cu paratul POP NELSON LIVIAN.

Obliga reclamanta sa achite paratului POP NELSON LIVIAN suma de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata.

Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare.”

Bianca Comănici s-a plâns că a fost jignită de Nelson Mondialu pe YouTube.

”Pe fondul mai multor neînțelegeri, relația dintre subsemnata și Pop Nelson Livian a încetat. La scurt timp, din partea părților au început să apară o serie de atacuri verbale la adresa persoanei mele și au început să posteze în mediul online o serie de videoclipuri prin care s-a adus atingere demnității, onoarei și reputației mele. Astfel, prin intermediul videocliprilor postate de părți am fost prezentată că fiind o persoană de o probitate morală redusă. O femeie de moravuri ușoare și lipsa de integritate.

De asemenea, prin intermediul postate de părți s-a adus în mod grav atingerea reputației mele, în sensul că în urma acestor videoclipuri, am pierdut o mulțime de urmăritori de pe conturile de socializate, iar opinia publică a devenit defavorabilă. În acest sens, ulterior postării videoclipurilor postate de către părți mi-a fost atinsă grav reputația, iar părerea publică la adresa mea a fost grav afectată.

Astfel, prin intermediul unui videoclip îmi aduc mie și familiei mele o serie de injurii și jigniri grave și mă prezintă ca pe o persoană fără intregitate și o femeie de moravuri ușoare. De asemenea, prin intermediul videoclipului Maria și Nicolae, pârâtul Pop Nelson Simone prezintă vânzătorilor de la piață imagini cu mine”, se arată în acțiunea de chemare în judecată.

Tânără l-a chemat în judecată și pe fostul iubit din emisiune, iar Livian s-a prezentat la instanță. Vezi AICI ce ne-a declarat atunci.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!