clujust.ro

Trei tineri au furat haine de 100.000 de lei din depozitul unui magazin din Cluj-Napoca

Trei tineri, din care un minor, au furat, timp de aproape două luni, haine din depozitul unui magazin dintr-un mall din Cluj-Napoca. Aproape toate hainele au fost găsite de polițisti la ei acasă.

”Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore, trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești, cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că, în perioada 8 septembrie a.c. – 28 octombrie a.c., aceștia ar fi sustras din depozitul unui magazin de haine, situat într-un centru comercial pe raza cartierului Gheorgheni, din Cluj-Napoca,  mai multe articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii i-au identificat și depistat pe cei 3, iar în data de 4 noiembrie a.c. au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 90%. ”, a transmis IPJ Cluj.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comments

comentarii

Micii sportivi clujeni au obținut rezultate extraordinare la Cupa României Junior III.... Citește mai mult
Pentru a rezolva problema fotbalului impracticabil pe Cluj Arena, „U” Cluj va disputa meciurile de acasă la Mediaș până la schimbarea gazonului.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!