clujust.ro

Fiul lui Nelson Mondialu a mers la Judecătorie la procesul intentat de Bianca Comănici de la Puterea Dragostei

Livian, fiul cunoscutului YouTuber din Cluj Nelson Mondialu, a mers conștiincios la primul termen de judecată în procesul intentat de fosta lui iubită de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici. Aceasta nu s-a prezentat la proces.

Tânărul a stat în sala de judecată mai bine de jumătate de oră, însă a asistat la alte procese care erau înaintea lui. Apoi judecătorul a luat o pauză, astfel că Livian a plecat, lăsând-o la sală pe avocata lui. Bianca a trimis un avocat de la București. În final, instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a hotărât declinarea cauzei în favoarea Tribunalului Cluj.

Fiul lui Nelson Mondialu ne-a declarat pe holul instanței că acțiunea Biancăi Comănici este o strategie de a ține legătura cu el.

În cererea de chemare în judecată, Bianca, prin avocat, a scris: ”Pe fondul mai multor neînțelegeri, relația dintre subsemnata și Pop Nelson Livian a încetat. La scurt timp, din partea părților au început să apară o serie de atacuri verbale la adresa persoanei mele și au început să posteze în mediul online o serie de videoclipuri prin care s-a adus atingere demnității, onoarei și reputației mele. Astfel, prin intermediul videocliprilor postate de părți am fost prezentată că fiind o persoană de o probitate morală redusă. O femeie de moravuri ușoare și lipsa de integritate. De asemenea, prin intermediul postate de părți s-a adus în mod grav atingerea reputației mele, în sensul că în urma acestor videoclipuri, am pierdut o mulțime de urmăritori de pe conturile de socializate, iar opinia publică a devenit defavorabilă. În acest sens, ulterior postării videoclipurilor postate de către părți mi-a fost atinsă grav reputația, iar părerea publică la adresa mea a fost grav afectată. Astfel, prin intermediul unui videoclip îmi aduc mie și familiei mele o serie de injurii și jigniri grave și mă prezintă ca pe o persoană fără intregitate și o femeie de moravuri ușoare. De asemenea, prin intermediul videoclipului Maria și Nicolae, pârâtul Pop Nelson Simone prezintă vânzătorilor de la piață imagini cu mine”

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!