fbpx

O sentință tristă pentru presa din România. Nu este definitivă

La solicitarea primarului Daniel Băluță, Judecătoria Sectorului 2 București a hotărât ștergerea mai multor articole de pe site-ul ziarului Libertatea. Sentința poate fi atacată cu apel.

Soluția pe scurt: ”Admite cererea. Obligă pârâţii la plata în solidar către reclamant a sumei de 100 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâţii la ştergerea de pe site-ul www.libertatea.ro a articolelor indicate de reclamant în cererea de chemare în judecată. Obligă pârâţii la publicarea prezentei hotărâri judecătoreşti în publicaţia online www.libertatea.ro şi în ziarul libertatea în termen de 5 zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti.

Obligă pârâţii la plata în solidar către reclamant cu titlu de cheltuieli de judecată a sumei de 140 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Ia act că reclamantul înţelege să solicite cheltuielile de judecată constând în onorariu avocat pe cale separată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare care se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”

Articolele la care face referire sentința:

https://www.libertatea.ro/stiri/antonio-goleac-polita-locala-fotografii-interlopi-3041317

https://www.libertatea.ro/stiri/seful-adp-sector-4-mana-dreapta-a-primarului-baluta-trimis-in-judecata-3037685

https://www.libertatea.ro/stiri/goleac-baluta-mafia-sef-politia-locala-piscina-lider-clanul-sportivilor-3026825

https://www.libertatea.ro/stiri/cum-au-devenit-interlopii-lui-bebino-membri-psd-ai-lui-baluta-si-apoi-politisti-locali-3044397

https://www.libertatea.ro/stiri/site-silviu-manastire-apara-clanurile-sector-4-3048499

https://www.libertatea.ro/stiri/marian-goleac-adp-sector-4-eghina-grecia-vila-duba-rosal-3056474

https://www.libertatea.ro/stiri/sector-4-scrumiere-tigarere-vila-grecia-goleac-baluta-3056919

Comments

comentarii

Lasă un răspuns