Un ”golan” a câștigat cu mintea Românii au talent

Un golan al cărui părinte este plecat la muncă în străinătate a câștigat marele premiu la Românii au talent. Acest text este dedicat fostului ministru căruia nici nu merită să-i scriu numele.

Un golan s-a încăpățânat și a avut tupeul să meargă la emisiunea Românii au talent cu cubul Rubik. Pentru cel căruia nu-i scriu numele, este cubul acela cu multe culori pentru care îți trebuie multă minte să-l rezolvi. Și mai multă minte dacă vrei să-l rezolvi în câteva secunde precum câștigătorii Românii au talent. Românii au votat mințile lor sclipitoare. E semn că românii s-au săturat de personaje de carton. Unul dintre câștigători a izbucnit în lacrimi când Andi Moisescu a spus despre el că are un părinte la muncă în străinătate și nu este golan!

Lacrimile acestui golan talentat m-au ținut treaz în noapte pentru a scrie acest text, din revoltă. Este un site dedicat Justiției. Dar este și un site despre nedreptate. Este nedrept că în țara asta a ajuns pentru a treia oară ministru un personaj sinistru care și-a dat, în sfârșit, arama pe față. O singură propoziție l-a definit: ”copiii se fac golani acasă și nevasta curvă”. Numele lui nu mai contează pentru că va rămâne în istorie ca cel care a oripilat o țară întreagă și a jignit milioane de români plecați în străinătate din cauza regimurilor politice care au distrus România. Regimuri din care a făcut parte și domnul în cauză, specialist în demisii și reveniri pe ce minister se nimerește. Că doar se pricepe și la interne (am văzut la referendum) și la transporturi (am văzut autostrăzile ….sau nu) și la…jigniri. Dar el are bani și crede că poate face orice. Iată că nicio sumă din lume nu poate să șteargă o propoziție, o amărâtă de propoziție. A fost momentul când s-a dezbrăcat de toate măștile și costumele. Pur și simplu a răbufnit: ăsta sunt eu!

Și mama e plecată în străinătate pentru că domeniul în care a lucrat 25 de ani a fost pus pe butuci de iluștrii miniștri, iar apoi nu a mai găsit de lucru până la pensia care se apropia tot mai greu. Eu termin a doua facultate și am creat singur acest site urmărit zilnic de două mii de oameni. Haideți să-i arătăm celui care ne-a jignit că suntem mult mai mulți. Dacă ți-a plăcut, împărtășește opinia mea! Asta e opinia mea și dacă am jignit pe cineva, nu vreau să mă scuze. Eu nu-l scuz!

Respect Andi Moisescu! Respect SpeedCubing!

Alin ”Golan” Golban

Comments

comentarii

Rafael Nadal a câştigat patru meciuri la rând, lucru de care nu a mai fost capabil în ultimii doi ani.... Citește mai mult
Hidrologii au emis avertizări de cod Galben de viituri şi inundaţii pentru mai multe județe din țară, inclusiv pentru Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns