fbpx

Un avocat, premiat de Facultatea de Teologie la Alumni Days UBB, iar o judecătoare de la ÎCCJ de către Facultatea de Drept

Avocatul Andrei Trifan din Baroul Cluj a primit diploma de onoare din partea Facultății de Teologie în cadrul evenimentului Alumni Days organizat de Universitatea Babeș-Bolyai. Nu mulți știu că Teologia a fost prima facultate absolvită de avocatul Trifan. Facultatea de Drept a acordat aceeași diplomă judecătoarei Denisa Băldean de la Înalta Curte.

”Am avut onoarea de a fi desemnat ca și absolvent/alumnus din partea Facultății de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca (Da, e prima facultate pe care am urmat-o), pentru ceremonia care a avut loc ieri în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai.

Sunt profund recunoscător Facultății de Teologie, UBB, profesorilor și a tuturor celor angrenați în misiunea supremă de a educa, învăța și de a clădi viitorul pentru milioane de tineri, nu aș fi astăzi cine sunt fără grija și îndrumarea voastră!

Prin proiectul Alumni, UBB vine și aduce în prim plan absolvenți ai tuturor facultăților oferind un prilej bun de revedere și reconectare cu Universitatea.”, a postat Trifan

De asemenea, acesta a ținut o prezentare în domeniul GDPR la aceeași facultate în cadrul evenimentului Alumin Days.

”După mulți ani de când am fost ca și student, am avut bucuria să mă reîntorc la Facultatea de Teologie, doar că de această dată ca să susțin ca și avocat o prezentare pe domeniul protecției datelor cu caracter personal. Am fost foarte emoționat și sunt profund recunoscător pentru invitația primită!”, a mărturisit avocatul pe Facebook.

Facultatea de Drept a acordat diploma onorifică judecătoarei Denisa Băldean, fost președinte al Curții de Apel Cluj, acum judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.

(Citește aici mesajul transmis prin Clujust.ro de către judecătoarea Băldean în 2019 când a murit profesorul Ion Turcu, pe care l-a îndrăgit și admirat atât de mult în timpul facultății și după aceasta)

Despre Alumni Days la UBB

Scopul Alumni Days este acela de a reda un nou suflu relației instituției cu absolvenții săi, de a le oferi un prilej de revedere, reconectare, de împărtășire a experiențelor din anii studenției și de destindere împreună cu familia în locurile preferate din studenție.

Formatul evenimentului va fi unul hibrid, care va îmbina atât activități cu prezență fizică, cât și mediate online.

Pe parcursul celor trei zile, absolvenții au putut să participe la Gala Alumni, la prezentări de tip AlumniTalks, la tururi ghidate, workshop-uri, biblioteci vii, respectiv, să beneficieze împreună cu familia, de activități sportive, proiecții de film și diferite activități pentru copii organizate în Parcul Iuliu Hațieganu.

Comments

comentarii

Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă după amiază, la stingerea unui incendiu ce a cuprins podul unei case din comuna Căianu. Din fericire, nu au existat victime.... Citește mai mult
Ultima modernizare a Pieței Mărăști datează de pe vremea lui Ceaușescu, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Zona, rămasă „în secolul trecut” din punct de vedere a amenajărilor urbane, va fi modernizată și revitalizată.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!