fbpx

Două firme de avocatură din Cluj în top și la alergare

Două firme de avocatură din Cluj au urcat pe podium, una la echipe feminin, iar alta la echipe mixt, la Crosul Companiilor 2022, ce a avut loc in 22 mai la Cluj-Napoca.

O echipă de la SCA Budușan si Asociații, firmă prezentă pentru a 11-a oară la Crosul Companiilor, a ocupat locul 2 la feminin. Echipa a fost formată din Luiza Budușan, Flavia Barbur și Teodora Rusu.

Budusan si Asociatii a avut trei echipe in competitie, una cea de mai sus, una compusa din “veteranii” Marian Bota, Vlad Stan si Tudor Grigorean, iar cea mixta compusa din “veteranul” Dan Mos alaturi de mai tinerii membrii Denisa Lupascu si Marian Ardelean.


Mai noi in domeniul alergatului, cei de la Chiriță și Asociații au ocupat un onorabil loc 3 la echipe mixt prin Oana Chiriță, Ștefan Alexandru și Cosmina Șeulean.

Firma a mai avut o echipă la feminin formată din Anamaria Bota, Alexandra Curea, Alexa Scripcaru.

Traseul a avut 6 km si fiecare echipa formata din 3 alergatori a trebuit sa parcurga impreuna traseul de la start la sosire.

 

Comments

comentarii

Căpitanul echipei de fotbal CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Şahtior Soligorsk, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, că formaţia sa trebuie să revină la nivelul arătat în ultimii ani în cupele europene.... Citește mai mult
„Record mondial negativ pe AutostradaTransilvania Chiribiș-Suplacu de Barcău”, susține Asociația Pro Infrastructură (API). „Avem confirmarea că responsabilii din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere au decis să anuleze licitația pe cei 26,35 kilometri blestemați”, mai transmite ONG-ul.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!