fbpx

Tupeu maxim: Chezan nu vrea să fie asociat cu termeni ca ”țeapă”, ”escrocherie” și ne amenință cu judecata

Asta e maximă: Mihai ”Michael” Chezan, inculpat în Cluj pentru înșelăciune de 6 milioane de euro, condamnat în SUA pentru alte fapte, căutător de o nouă țară adoptivă, ne cere să scoatem un articol, să nu fie asociat cu termeni ca ”țeapă” sau ”escrocherie” și ne amenință cu proces.

După ce am arătat cum îl face de bani pe omul de afaceri Dorin Bob, care a intrat ca un naiv în asociere cu el, Mihai Chezan și puzderia lui de firme apărute peste noapte ne-au trimis Notificare. Se pare că gașca lui Chezan e speriată că rămâne fără noua pușculiță din care își duce traiul.

Notificarea vine de la ”AHQ Management SRL, Equilibrium of Equity, Carpathia LLC, Via Cargo SRL, dl. Mihai Chezan si d-na Chezan Claudia,avand sediul pentru primirea corespondenței la sediul Ielciu & Asociații – SCA din Cluj-Napoca, prin av. Ielciu Mihai”

Auziți ce pretenții au (scuzați dezacordurile, dar le aparțin):

”Va solicitam:

1.       Sa retractati de urgenta articolele si materiale publicate privitor la subsemnatii si sa eliminati continutului acestora de pe paginile de internet ale publicatiei dumneavoastra,

2.       Sa publicati intr-un format echivalent dreptul la replica formulat de subsemnatii si atasat prezentei notificari,

3.       Sa va abtineti pe viitor de la orice acte, actiuni, demersuri si/sau publicarea unor materiale care aduc sau sunt apte a aduce prejudicii de imagine proiectului imobiliar Tower și/sau persoanelor implicate în realizarea sa, realizate prin nerespectarea legii, a regulililor, normelor si principiilor jurnalistice si/sau prin publicarea unor informații mincinoase și/sau cuvinte jignitoare la adresa companiilor si/sau a asociaților companiilor si/sau a persoanelor care activeaza in cadrul companiilor,

Mentionam ca in situatia in care nu va veti conforma prezentei ne rezervam dreptul de a efectua toate si oricare demersuri juridice ar fi necesare in vederea protejarii drepturilor si intereselor legitime ale subsemnatilor si in vederea repararii prejudiciilor generate de actele si actiunile ilicite savarsite.”

Pfuu..am transpirat de frică.

Gașca ne-a trimis și un drept la replică lung, în care în esență ne spune cât de serioși sunt ei și cum nu-și respectă Dorin Bob obligațiile. Adică omul fără de care probabil acum cei semnatari mai jos erau linșați de oamenii care le-au dat economiile acum 10 ani și nu au mai văzut perete de locuință.

Redăm un fragment colosal din dreptul la replică, așa să vă distrați: ”AHQ Management SRL, Equilibrium of Equity, Carpathia LLC, Via Cargo SRL, dl. Mihai Chezan si d-na Chezan Claudia, refuză să fie asociati cu termeni precum “escrocherie”, “țeapă” sau “șantaj” si anunță că vor efectua toate demersurile juridice necesare restabilirii imaginii impotriva publicațiilor si jurnalistilor care au adus sau vor aduce prejudicii de imagine proiectului imobiliar și/sau persoanelor implicate în realizarea sa prin nerespectarea normelor juridice, a principiilor, normelor si deontologiei jurnalistice si prin publicarea unor informații mincinoase și/sau cuvinte jignitoare la adresa companiei si/sau a asociaților companiei si/sau a persoanelor care activeaza in cadrul companiei.”

Deci ați înțeles? Chezan nu e un țepar. Doar a luat bani de la 99 de oameni, i-a cheltuit și nu le-a construit blocul de locuințe. Acum are iar bani și a prins voce. Și-a găsit de ceva vreme și un avocat pe măsură, Mihai Ielciu, iar doamna Chezan a apărut din senin prin Cluj și face valuri.

Precizăm că am stat de vorbă cu avocatul Ielciu o jumătate de oră (înregistrată) la el la birou, duminica, înainte de publicarea articolului despre problemele din AHQ Management, iar în seara aceleiași zile am primit e-mail de la el în care ne cerea cu tupeu să-i trimitem articolul înainte de publicare (!), să-i trimitem în scris întrebările (după ce le-am pus oral la întâlnire) și că ”niciunul dintre clientii pe care ii reprezint nu si-a exprimat acordul privind publicarea vreunor informatii privitoare la derularea contractelor incheiate intre parti.” Mai ușor cu cenzura pe scări, domnule avocat!

Avocat Mihai Ielciu și Claudia Chezan

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina