Acasă » PROCESE » Instanța a respins cererea de audiere ca martor a procurorului de caz din dosarul lui Cherecheș

Instanța a respins cererea de audiere ca martor a procurorului de caz din dosarul lui Cherecheș

Instanța Tribunalului Cluj a respins cererea inedită de audiere ca martor a procurorului de caz din dosarul primarului băimărean Cătălin Cherecheș.

La termenul de astăzi din procesul primarului din Baia Mare s-a discutat solicitarea acestuia, prin avocatul Alexandru Rîșniță, de audire ca martor a procurorului DNA Cluj Ionuț Vasile, cel care a realizat rechizitoriul.

Avocatul a precizat că pentru munca de procuror nu poate fi audiat, dar ”când părăsești sediul DNA să mănânci pește cu denunțătorul nu mai e în calitate de procuror. Dacă e, să ne arate DNA nota de deplasare”

Primarul Cătălin Cherecheș a spus în sala de judecată că a primit recent un memory stick cu inregistrări între martorul Liviu Bala si procurorul Ionut Vasile. Amintim că de la declarația acestui martor a pornit propunerea ca procurorul să fie audiat ca martor.

Inedit: Procuror DNA Cluj, propus ca martor în instanță într-un dosar instrumentat de el

Judecătorul a respins cererea ca nerelevantă și neutilă soluționării cauzei. ”Referitor la declarația domnului Bala, dacă are suspiciuni poate sa sesizeze organele de cercetare”, a precizat judecătorul.

Următorul termen de judecată va fi în 24 aprilie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina